دکتر عبدالرضا واعظی در آیین امضا تفاهمنامه مشترک ایجاد مجتمع کشاورزی دانشبنیان افزود: این مجتمع کشاورزی بهصورت پایلوت توسط پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی، دانشگاه تبریز و سازمان جهاد کشاورزی در اراضی خلعت پوشان ایجاد خواهد شد.
وی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم توجه شرکتهای دانشبنیان به کشاورزی اظهار کرد: در این مجتمع از تمامی محصولات و خدمات شرکتهای فناور و دانشبنیان بهره گرفته خواهد شد.
دکتر عبدالرضا واعظی ارتقا سطح فناوری در کشاورزی و بسترسازی برای ورود فرآیندهای دانش به این حوزه و ارائه طرحهای فناورانه و نوآورانه منطبق بر نیازهای بخش کشاورزی را از اصلیترین اهداف این طرح بیان کرد.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی ارتقا سطح فناوری در کشاورزی، بسترسازی برای ایجاد و نشان دادن مزرعه، باغ و دامداری مدرن، انتقال تجربه موفق طرح به مسئولان امر، بهبود دستیابی به دادهها، مدیریت اطلاعات، گزارش دهی و گزارشگیری، تجزیهوتحلیل و ارزیابی کیفیت و میزان اثر برای ارتقاء سطح تحقیقات کشاورزی، ایجاد بستری برای پژوهشهای کاربردی و رسالهها و پایاننامهها و ایجاد نمایشگاه دائمی برای محصولات دانشبنیان را ازجمله دیگر اهداف ایجاد این مجتمع دانشبنیان عنوان کرد.
رئیس دانشگاه تبریز نیز بیان اینکه امروزه میتوان از علم جهانی در توسعه کشاورزی استفاده کرد گفت: استقلال در علوم کشاورزی نیاز به تزریق فناوری برای گذر از کشاورزی سنتی به مدرن است،
دکتر صفر نصر اله زاده تصریح کرد: بایستی همه دستگاهها و سازمانها با همکاری مشترک و با استفاده از ظرفیتهای خود برای رفع نیازهای جامعه در حوزههای مختلف تلاش بکنند.
وی تأکید کرد: طرح ایجاد اولین مزرعه و باغ مدرن در قالب یک طرح کلان ملی تهیهشده و میتواند به یکی از مهمترین پروژههای کشاورزی کشور در سال تولید، دانشبنیان و اشتغال آفرین تبدیل شود.
بر اساس این تفاهمنامه مشترک که توسط روسا دانشگاه تبریز، پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی و سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی امضاشده، نخستین مجتمع هایتک کشاورزی استان در مساحتی بالغبر 40 هکتار ایجاد خواهد شد.