دکتر سعید جعفری راد در رویداد «فولادی شو» با اشاره به نیازهای شرکت های دانش بنیان به سرمایه گذاری خطر پذیر، گفت: ارزیابی های انجام شده نشان داده است که تبصره ۱۸، تبصره ۱۶ و دیگر تسهیلات از مرحله ای بعد پاسخگوی نیاز این شرکت ها نیست و نیاز به سرمایه گذاری با رقم های بالا دارند.
وی با بیان اینکه در زیست بوم فناوری اصطلاحا به این اتفاق رسیدن به سقف شیشه ای گفته می شود، افزود: راه حل گذر از این سقف و توسعه شرکت دانش بنیان سرمایه گذاری با رقم های بالا برای این شرکت ها است.
رئیس پارک علم و فناوری با اشاره به اینکه رویدادهای سرمایه گذاری مزایای بسیاری برای این شرکت ها دارد، ادامه داد: سرمایه گذاری شرکت های بزرگ و معتبر در شرکت های دانش بنیان سبب ارتقا ارزش این شرکت ها می شود و همکاری با فولاد مبارکه اصفهان که در این رویداد میزبان آنها هستیم باعث افزایش ترنول مالی برای دانش بنیانی ها خواهد شد.
دکتر جعفری راد اضافه کرد: ارزآوری در کشور ایران از طریق جذب گردشگر کمرنگ است و بیشتر باید با تقویت شرکت های دانش بنیان، تقویت توانایی های فنی و مهندسی برای ارز اوری و صادرات تلاش کرد.
وی در ادامه با اشاره به ثبت نام ۱۰۵ شرکت دانش بنیان در رویداد فولادی شو، گفت: ۱۰۸ طرح به جلسات b2b خواهد رفت و ۳۰ طرح هم به عنوان طرح متمایز معرفی خواهد شد.
وی با بیان اینکه میزان سرمایه گذاری خطر پذیری برای عر شرکت ۱۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته است، افزود: طبق بیان فولاد مبارکه اصفهان این مبلغ محدودیت سقفی ندارد اما میزان سرمایه گذاری که شرکت های آذربایجان شرقی درخواست کردند بالغ بر ۲ هزار و ۸۰۰ میلیار تومان است .
رئیس پارک علم و فناوری اضافه کرد: در روز دوم این رویداد نیز ۳ شرکت که طرح آنها انتخاب شده است و امکان فعالیت در زنجیره ارزش فولاد مبارکه را دارند تقدیر خواهد شد و جوایزی برای یادبود اهدا می شود.
وی در انتها افزود: بیشترین تعداد شرکت کننده در رویداد فولادی شو کشور از آذربایجان شرقی و شمالغرب با ۱۰۵ شرکت است و چرا که در دوره گذشته ۴۵ شرکت از خراسان رضوی بود.