به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی، دکتر جعفری راد، رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی در نخستین استارتاپ صنایع نرم، خلاق و هویتساز در دانشگاه پیام نور با اشاره به توسعه صنایع خلاق و هویتساز در سال جاری، افزود: با توجه به تغییر ریلگزاری و سیاستهای پارک علم و فناوری، نقشه راه این مجموعه در جهت حمایت از شرکتها و صاحبانایده، از نیازمحور به تقاضامحور تغییر کردهاست.
وی با تأکید بر اهداف پارک علم و فناوری در خصوص راهاندازی مراکز رشد با همکاری دانشگاه پیام نور، عنوان کرد: با توجه به ظرفیت بسیار بالای نیروی انسانی خلاق و تحصیلکرده، میتوان انتظار داشت در آیندهای نزدیک نه تنها دانشگاههای ما، بلکه فضای جامعه به واسطه کسب و کارهای نوآور دستخوش تحولی ساختاری شود.
دکتر جعفری راد عنوان کرد: در راستای ساماندهی خانه خلاق و پیشبرد تخصصی، دو مرکز جدید آماده شده که مرکز شماره یک در حوزه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، به متراژ ۸۰۰ متر بوده که فضای کاری اختصاصی و اشتراکی داشته و طی هفتههای آتی افتتاح و در اختیار شرکتها قرار میگیرد.
وی ادامه داد: مرکز دوم خانه خلاق، دانشگاه پیام نور تبریز بوده که ساختمانی به متراژ ۱۲۰۰ متر در حوزه صنایع نرم و خلاق راهاندازی شده که شرکتها در مرحله ارزیابی و استقرار هستند.
رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی با بیان اینکه جوانان با تغییر و تحول جدی فرهنگی و ساختاری توانستهاند کسب و کارهای سنتی را تغییر دهند، افزود: هر جا جوانان پای کار آمدهاند زمینه تحول و تغییرات کسب و کارهای پیشین را ایجاد کردند و موجب تحولات اساسی از جمله تحولات فرهنگی شدهاند و این موضوع، خاصیت نگرش استارتاپی است.
دکتر جعفری راد افزود: برخی از شرکتها، خلاقیت و نوآوری را مبنای خود قرار دادهاند و با اینکه پیچیدگی شرکتهای بزرگ را ندارند، اما زمینه بسیار مساعدی برای ایجاد اشتغال و کسب درآمد را دارا میباشند. وی ادامه داد: بسیاری از شرکتهای دانشگاهی از جنس همین شرکتها هستند و بر همین اساس حمایت از این شرکتها را در دستور کار داریم و در کنار فرهنگسازی و ترویج این زیستبوم کارآفرینی، حمایت از شرکت خلاق و نوآور در دستور کار است.
دکتر جمالپور، رئیس دانشگاه پیام نور تبریز نیز خاطر نشان کرد: دانشگاهها زمینهساز ایجاد تحول اجتماعی هستند و مهمترین رسالت دانشگاهها زمینهساز ایجاد تحول اجتماعی هستند
وی گفت: رسالت دانشگاههای ما تربیت نیروی انسانی خلاق و کارآمدی بوده است که بتواند از مسیر کارآفرینی، بدون اتکای به دولت و درآمدهای نفتی ارزش افزوده ایجاد کند.